Post conjunció venus-lluna-júpiter

Ja ha passat la conjunció, però ja se sap com van les coses, i avui hi ha un cel esplèndid! No he pogut tornar a fer algunes fotos, de moment avu en poso tres més, que si no no podré parar!

Aquesta vegada he fet servir una òptica que tinc una mica abandonada, es tracta d’un objectiu japonès Zuiko 50mm f/1.8 per a càmeres Olympus, que amb el seu corresponent adaptador he posat a la Canon EOS 300D (a aquesta càmera li he tret i li treuré molt de suc!). Amb tanta obertura tindria les vores de la foto deformada (coma) per tant tanco a f/4 i cap problema. La qualitat òptica queda demostrada. Totes les exposicions són de 2 segons a 400 ASA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.