Boires matinals

Aquest matí he vist un bon contrast a la vista: per una banda, un cel molt clar i transparent, però si abaixava la vista, la boira era el principal alicient del paisatge. Aquesta nit aquesta boira persistent ho ha deixat tot ben moll, i a més s’ha deixat fotografiar la mar de bé.

Aquesta foto a més ha aparegut al programa Els matins de TV3 d’avui. Sembla que estic en ratxa!

NGC 1499 - Nebulosa California 13/10/2007 - Observatori Can Duran, Palamós. Baader Scopos clone APO 90 f/6.6 + WO APO flattener 0.8x. Canon EOS 350D a 200 ISO. 10 x 600" = 100 minuts. DSRL focus, Deep Sky Stacker,Pleiades Pixinsight LE, Photoshop CS2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.