Neu a la costa (II)

De nou aquest hivern ens ha tornat a portar una nevadeta a la costa. Ha estat poca cosa, però suficient per a deixar de nou les Gavarres enfarinades. Aquest mat, a més, la lluna gairebé plena estava a punt de pondre’s en el moment que he pogut comprovar que havia nevat una mica (i deixat el cotxe glaçat fins el punt de no poder obrir la porta…).

NGC7000 - Nebulosa de nordamèrica 23/12/2008 - Observatori Can Duran, Palamós. Takahashi FSQ 106N f/5. Filtre IDAS LPS. Muntura Losmandy G11. Autoguiat amb refractor Lunatico EZG 60 + barlow Meade 2x amb Orion Starshoot II. Orion Starshoot Pro. 15 x 300" = 75 minuts. Maxim DL 5 Pro (captura i guiat), DSS (apilat), Pleiades Pixinsight STD (processat)

De nou a TV3 els ha agradat la fotografia, i la han publicat al programa Espai terra a la secció de fotografies enviades pels telespectadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.