Neu a la costa (II)

De nou aquest hivern ens ha tornat a portar una nevadeta a la costa. Ha estat poca cosa, però suficient per a deixar de nou les Gavarres enfarinades. Aquest mat, a més, la lluna gairebé plena estava a punt de pondre’s en el moment que he pogut comprovar que havia nevat una mica (i deixat el cotxe glaçat fins el punt de no poder obrir la porta…).

NGC7000 - Nebulosa de nordamèrica 23/12/2008 - Observatori Can Duran, Palamós. Takahashi FSQ 106N f/5. Filtre IDAS LPS. Muntura Losmandy G11. Autoguiat amb refractor Lunatico EZG 60 + barlow Meade 2x amb Orion Starshoot II. Orion Starshoot Pro. 15 x 300" = 75 minuts. Maxim DL 5 Pro (captura i guiat), DSS (apilat), Pleiades Pixinsight STD (processat)

De nou a TV3 els ha agradat la fotografia, i la han publicat al programa Espai terra a la secció de fotografies enviades pels telespectadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.