Dues imatges de Barcelona

Una visita fugaç (de 24h) a Barcelona m’hga deixat un molt bon gust de boca i moltíssimes fotografies, com era d’esperar. Dues d’elles, tenen un especial interès. Per una banda una nova aplicació de la tècnica coneguda com HDR, combinant 3 imatges de 0.5, 2 i 8 segons d’exposició amb el programa Photomatix Pro3 i el recentment adquirit ull de peix Falcon 8mm.

Fonts de Montjuïc HDR 04/04/2010 - Barcelona. Canon EOS 400D 100ISO. Falcon fisheye 8mm f/8. HDR a partir de imatges a 0.5, 2 i 8 segons. Photomatix Pro3 Adobe Photoshop CS2

Amb la mateixa òptica, un primer pla de l’escultura a l’anella olímpica, que simbolitza un atleta al que li estan posant una medalla a contrallum. De nou, es nota la nitidesa d’aquest ull de peix de baix cost.

Torre Calatrava de Montjuïc 05/04/2010 - Barcelona. Canon EOS 400D 100ISO. Falcon fisheye 8mm f/8. 1/1000. Adobe Photoshop CS2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.