Abril – Mes internacional de l’astronomia 2011

Global Astronomy Month
Global Astronomy Month

Després de l’èxit i de l’enorme treball que va suposar el 2009 com a Any Internacional de l’Astronomia, diferents entitats d’arreu del món han volgut mantenir aquest esperit amb el Mes Internacional de l’Astronomia. Concretament, Astronomers Without Borders (Astrònoms sense fronteres, astronomerswithoutborders.org) està organitzant enguany aquest event, a part d’oferir recursos, organitzar activitats i sobretot compartir, tant experiències com material tant a aficionats, entesos o simplement curiosos.

Com no podia ser d’altra forma, Astronomia des de l’Empordà també hi participa amb diferents propostes i activitats.

Per començar, el dijous 7 d’abril a les 19:00h a la biblioteca de Palafrugell (c St. Martí 18, al costat de Plaça Nova) es durà a terme la xerrada “Les mentides de l’astronomia“, un recull amè i divertit de diferents rumors, falses creences, mites i llegendes urbanes relacionades amb l’astronomia, des de la diferència entre astronomia i astrologia fins a l’influència de la lluna en les dones embarassades, passant per fins a 18 casos sorprenents. L’entrada és gratuïta.

En els propers dies anirem publicant noves activitats, estigueu atents a l’agenda d’aquesta mateixa web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.