Ja estem al facebook

Actualment les xarxes socials són les que manen a la hora de distribuir informació a través d’internet. Astronomia des de l’Empordà no podia ser menys! A partir d’ara teniu la pàgina del Facebook https://www.facebook.com/astroemporda dedicada a l’astronomia des de casa. Els continguts seran els mateixos que a la web, però a més podreu proposar sortides d’observació, tallers, fer consultes i quedar amb altres companys que tinguin ganes de fer una sortida d’observació o fotografia (o les dues coses!)

No ho dubtis, entra a la pàgina i fes click al botó “M’agrada” per estar al dia de les novetats en astronomia i podeu gaudir una miqueta més d’aquesta ciència.

I recorda, no cal fer centenars de quilòmetres per a gaudir de l’astronomia, ho pots fer des de casa teva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.