Panoràmica planetària

Portem molts dies amb 3 planetes a punt per a ser observats i fotografiats fàcilment: venus i júpiter a l’oest després de la posta de sol, i mart a l’est a primeres hores de la nit. No cal oblidar mercuri molt a prop del sol al capvespre i saturn poc després de mart.

Panoràmica amb la lluna, mart, júpiter i venus 09/03/2012 - Observatori Can Duran, Palamós. Falcon Fisheye 8mm f/3.5. Canon EOS 400D a 400ASA. 2x30s d'exposició. Autopano Giga 2.05, Photoshop CS4.

Avui, sobre les 22:00h es podien veure els 3 més brillants acompanyats per la lluna, però no cabien els tres a la foto. Ha calgut un objectiu ull de peix Falcon fisheye 8mm i dues fotos de 30s d’exposició per a poder fer aquesta imatge. I després unir-les amb el programa Autopano Giga. El resultats, impressionant. El detall, la contaminació lumínica de Palamós al centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.