La lluna al detall

La lluna és l’objecte celest més assequible i que ofereix més detalls per estudiar, contemplar per a qualsevol aficionat (o no aficionat) a l’astronomia. A més augments, més detalls, fins a límits insospitables. Amb aquesta intenció s’han fet aquestes fotos, utilitzant el telescopi Celestron C14, amb una focal de 3910mm. Amb aquesta focal els detalls són sorprenents, i són les càmeres tipus webcam (amb un xip petit i capacitat de capturar vídeos) les que donen més detall.

El passat 31 de març i després de fotografiar venus, la configuració era ideal per a poder “disparar” a la lluna. El terminador, la zona entre la part fosca i la part il·luminada, sempre és la millor zona per a observar i fotografiar, i és la que he recorregut en aquesta seqüència d’imatges.

Mosaic de la lluna 31/03/2012 - Observatori Can Duran, Palamós. Celeston C14 f/11. Orion Starshot Planetary Imager. 4 x promig de 1000 imatges. Registax 5.1, Adobe Photoshop CS 4.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.