Dins de l’apartat Fotografia d’aquesta web, podeu trobar la galeria de fotos dels Marcs de la Costa Brava. Aquests marcs metàl·lics es van instal·lar a 24 indrets per a celebrar el centenari de la Costa Brava, el passat 2008 (tot i que els marcs es van instal·lar el 2010).

Marc de Palamós 18/03/2011 - Pineda de'n Gori, Palamós. Canon EOS 400D. Canon IS 18/200 @ 18 f/3.5. 30s a 400 ASA. Photoshop CS4
Marc de Palamós, a la Pineda de’n Gori, enfocat cap a la platja de Castell.

El seu moment em vaig proposar de fotografiar-los de nit, ja que pensava que en breu hi hauria moltíssimes fotos per internet, i per a donar un punt de vista diferent em vaig proposar de fotografiar-los de nit… però estava equivocat.

Com que no hi ha hagut ni promoció, ni publicitat (excepte un parell d’aparicions a la premsa quan es van muntar…), ara he decidit crear un blog dedicat en exclusiva a aquests marcs, aportant detalls de la seva ubicació amb fotos tant de dia com de nit. El web és

http://marcscostabrava.wordpress.com/

Encara que sembli mentida, alguns ajuntaments, oficines de turisme o el mateix Consorci de la Costa Brava ni saben on estan els marcs, o si ni tan sols estan instal·lats, per tant el recull de fotos s’hna convertit en una recerca.

A data d’avui, tinc localitzats 22 dels 24 marcs, i fotografiats 19, ja sigui de dia o de nit, pel que aniré penjant progressivament les fotos, mapes i també el text que acompanya cadascun d’aquests marginats marcs.

També aprofito per a comentar que alguns marcs han estat ubicats en llocs ben estranys, i les vistes que s’hi poden veure, també Déu ni do…

Us hi espero!