Nou espai dedicat als Marcs de la Costa Brava

Dins de l’apartat Fotografia d’aquesta web, podeu trobar la galeria de fotos dels Marcs de la Costa Brava. Aquests marcs metàl·lics es van instal·lar a 24 indrets per a celebrar el centenari de la Costa Brava, el passat 2008 (tot i que els marcs es van instal·lar el 2010).

Marc de Palamós 18/03/2011 - Pineda de'n Gori, Palamós. Canon EOS 400D. Canon IS 18/200 @ 18 f/3.5. 30s a 400 ASA. Photoshop CS4
Marc de Palamós, a la Pineda de’n Gori, enfocat cap a la platja de Castell.

El seu moment em vaig proposar de fotografiar-los de nit, ja que pensava que en breu hi hauria moltíssimes fotos per internet, i per a donar un punt de vista diferent em vaig proposar de fotografiar-los de nit… però estava equivocat.

Com que no hi ha hagut ni promoció, ni publicitat (excepte un parell d’aparicions a la premsa quan es van muntar…), ara he decidit crear un blog dedicat en exclusiva a aquests marcs, aportant detalls de la seva ubicació amb fotos tant de dia com de nit. El web és

http://marcscostabrava.wordpress.com/

Encara que sembli mentida, alguns ajuntaments, oficines de turisme o el mateix Consorci de la Costa Brava ni saben on estan els marcs, o si ni tan sols estan instal·lats, per tant el recull de fotos s’hna convertit en una recerca.

A data d’avui, tinc localitzats 22 dels 24 marcs, i fotografiats 19, ja sigui de dia o de nit, pel que aniré penjant progressivament les fotos, mapes i també el text que acompanya cadascun d’aquests marginats marcs.

També aprofito per a comentar que alguns marcs han estat ubicats en llocs ben estranys, i les vistes que s’hi poden veure, també Déu ni do…

Us hi espero!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.