Trànsit de la ISS per davant del sol

Després de moltes setmanes (mesos…) torno a penjar una foto d’un trànsit de la ISS. Aquesta vegada ha estat molt fàcil, es podia veure ben bé des de l’observatori Can Duran de Palamós i el trànsit era “llarg”, 1,35 segons (he arribat a fotografiar trànsits de 0,7 segons!

Canon EOS 60D + SkyWatcher ED80 sobre trípode. 1/1600s ISO-100.  Fes click per ampliar.

La precisió en l’hora és evidentment vital. El trànsit havia de passar a les 12:18:35 del 29 de desembre, així que he començat a fer fotos a partir de les 12:18:00, amb el rellotge sincronitzat via internet i fins a 40 segons més tard. De 195 fotos, he capturar l’Estació Espacial en 7 d’elles, que he unit en el següent muntatge:

Fes click per ampliar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.