Astromartos 08: Àger – Palamós

Un bon esmorzar és el millor inici de dia, així que ens desplacem a la fleca de davant Casa Portolà i ens trobem una oferta interessant: xocolata i coca per 2€. Tot i la calor, és una bona oferta, i ben bona! Tant la xocolata com els dos “tacos” de cosa servits excel·lents!

I comencem la ruta de tornada, no per ser la última ha de ser aburrida. Seguim la C12 però no en direcció Balaguer, sinó al contrari, i un cop enllacem a la C13 el paisatge ens capta, unes valls i uns estrats impressionants, realment una vista per aturar-se. Portem poca estona a la c13 i ja ens torbem unes coves naturals a peu de carretera, parada tècnica a fotografiar. No deixen de ser curioses, petites però atractives.

I seguim, tal i com havíem vist en una guia, al punt quilomètric 55,5 de la mateixa C13 hi ha una esplanada amb restes de petjades de dinosaure, algunes poc identificables, però sobretot la primera impressionant, ben marcada i enorme! Mira a la imatge les mides…

I després d’això si que ja fem una tirada llarga fins arribar a Palafrugell i Palamós. El viatge es dona per acabat, però caldrà fer una segona estada, ens hem deixat llocs interessants per a visitar, simplement a la zona del Montsec ja ens vam trobar diverses rutes amb cotxe i a peu amb indrets interessants.

Això si, Martos, conta amb nosaltres per l’any que ve.

No oblidis visitar les galeries de fotos, la meva i la de’n Marc a Picassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.