M 31 La gran galàxia d'Andròmeda

Un altre processat (una mica accidentat) de les primeres imatges fetes amb el dúo FSQ – Starshoot pro. Segueixo sense autoguiat, així que em vaig dedicar a fer preses de la màxima durada que me permetia la muntura, que van ser 2 minuts.

Tal i com està explicat aquí, la jornada va donar molt de si en quant a inconvenients, espero poder solucionar-ho aviat, però parlem de la foto.

He canviat de monitor, per tant les imatges poden variar en quant a contrast o brillantor. En el meu la veig relativament bé (jeje), però falta exposicions més llargues. Bàsicament he remenat histogrames i el color, que m’ha donat moltes dificultats perquè la Starshoot dóna un gradient verd de fons que no sé d’on surt; una mica de unsharp mask i reducció de soroll. Bàsic però m’ha ocupat tot el matí! Les dades:

  • Observatori Can Duran, Palamós – 06/10/2008
  • Takahashi FSQ
  • Filtre IDAS LPS
  • Losmandy G11 sense autoguiar
  • Orion Starshoot Pro – 15 x 60″ = 15 minuts
  • Maxim DL Essentials, DSS, Pixinsight STD

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.