VII Mostra d'entitats a Palafrugell

El proper diumenge 19 d’octubre al matí es durà a terme la VII mostra d’entitats de Palafrugell a la plaça de Can Mario. Es tracta d’una jornada on les entitats es donen a conèixer, mostren les activitats que han dut a terme al llarg de l’any i intenten captar nous socis.
L’Agrupació d’Afeccionats a l’Astronomia de Girona hi participarà per a tercer any. Com en les anteriors edicions, disposarem d’un stand i de dos telescopis per a poder fer obsevacions. Degut a la baixa activitat solar, un dels telescopis intentarà veure protuberàncies solars (d’aquestes si que gairebé sempre n’hi han) i l’altra (segurament el meu) apuntarà al planeta Venus, que si que serà visible sempre i quan els núvols ho permetin.
Tots hi esteu convidats, us hi esperem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.