VII Mostra d'entitats a Palafrugell

El proper diumenge 19 d’octubre al matí es durà a terme la VII mostra d’entitats de Palafrugell a la plaça de Can Mario. Es tracta d’una jornada on les entitats es donen a conèixer, mostren les activitats que han dut a terme al llarg de l’any i intenten captar nous socis.
L’Agrupació d’Afeccionats a l’Astronomia de Girona hi participarà per a tercer any. Com en les anteriors edicions, disposarem d’un stand i de dos telescopis per a poder fer obsevacions. Degut a la baixa activitat solar, un dels telescopis intentarà veure protuberàncies solars (d’aquestes si que gairebé sempre n’hi han) i l’altra (segurament el meu) apuntarà al planeta Venus, que si que serà visible sempre i quan els núvols ho permetin.
Tots hi esteu convidats, us hi esperem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.