Ahir us informava de la possibilitat de veure altra cop venus, júpiter i la lluna junts al cel aquests dies (sempre en funció de la meteorologia), i fins i tot la possibilitat de veure com la lluna ocultava el gegant del sistema solar.

Malauradament, aquesta passada matinada els núvols no han deixat veure aquesta esperada ocultació, començant sobre les 3:40 i acabant sobre les 4:25, però finalment he pogut fer una foto a les 6:08, ja amb molta llum de dia.

Júpiter amb la lluna, i venus 15/07/2012 - Palafrugell. Canon IS 18-200 @ 130 f/5.6. Canon EOS 400D a 400ASA. 1/25s d'exposició. Photoshop CS4.

Per sort, en alguns indrets si ha estat possible veure’l, i s’han obtingut imatges realment espectaculars. Us mostro aquesta de Cristian Fattinnanzi (cristianfattinnanzi.it)


Júpiter reapareixent darrera la lluna

Júpiter reapareixent darrera la lluna

.