Astronomia des de l’Empordà repeteix als premis Blocs!

Per segon any consecutiu, aquesta web “Astronomia des de l’Empordà” torna a ser finalista als premis Blocs de Catalunya, organitzat per Associació Stic.cat en la categoria Universitats, recerca i ciència en l’àmbit personal. Aquesta selecció ha estat possible gràcies als vostres vots al portal Stic.cat, pel que voldria aprofitar per donar les gràcies a tots que m’heu donat el vostre suport! Així un se sent molt motivat a seguir treballant!

L’associació STIC.CAT i els premis Blocs de Catalunya tenen la vocació de generar interactivitat i innovació en el context de la cultura i la llengua catalanes amb la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació com a eix vertebrador.

En aquests premis, el següent pas és la gala final on es donarà el nom dels guanyadors de cada categoria, que es farà en un acte públic a Reus el divendres 5 d’octubre del 2012. Jo hi seré, a veure si enguany hi ha sort. De totes maneres, ser finalista, i sobretot participar, ja és un premi.

← Entrada prèvia

Entrada següent →

2 comentaris

  1. Felicitats per ser finalista, Francesc. No m’ha sorprès la teva nominació, ja que penso que el vol s’ho val. Fins ho tot més 😉

    Salut!

  2. QUIM ELIAS

    MOLT BONA SORT PEL DIA 5
    GUANYIS O NO SEMPRE SERÀS EL NOSTRE PROFESSOR

    QUIM ELIAS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada