Trànsit de Mercuri: a punt! (o no… està núvol)

EDITAT 09/05/2016 13:12h

El trànsit ja ha començat però els núvols ens impediran veure res… De moment no començarem l’emissió en directe, ni tenim telescopis muntats pel risc de pluja. Si es veu una mica de sol connectarem! A veure si tenim una mica de sort…


Ja ho tenim tot a punt! Telescopis, filtres, càmeres… Això no ens faltarà! Ara només falta la meteorologia…

Avui dilluns dia 9 de maig a partir de les 13:12h tindrem el trànsit del planeta Mercuri per davant del sol. En aquesta pàgina podreu anar seguint tot el trànsit a través de les dues càmeres que tenim instal·lades a l’Escola Vedruna de Palamós. També us anirem penjant les fotos que anem fent al nostre Instagram,Twitter i Facebook.

No deixeu de visitar-nos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.