Reformes acabades: columna ok!

Per fi ja tinc a punt l’observatori: la columna està acabada i tot muntat a sobre. Per a guanyar estabilitat he lligat els dos fragments de tub de formigó amb 4 nervis metàl·lics, no es mou gens ni mica. Finalment m’ha sorprès l’espai que he guanyat amb la columna, en breu posaré el trípode a la venta, crec que ja no el tornaré a fer servir!

El telescopi queda més alt, cal anar amb més cura en obrir i tancar però és més còmode observar.

Aquesta setmana acabaré d’instal·lar els aparells, cablejat i mobiliari, a veure si de cares al cap de setmana puc calibrar la muntura i deixar-ho a punt per la propera sessió astrofotogràfica. Un últim detall, he d’intentar tancar millor per evitar l’entrada de pols, poc a poc!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.