Exposició fotogràfica a Palafrugell

Cartell "De l'Empordanet a les estrelles"
Cartell "De l'Empordanet a les estrelles"

EDITAT: canvi de dates!!

Dels dies 7 d’octubre a l’1 de novembre tindreu disponible a la sala d’exposicions del Teatre Municipal de Palafrugell l’exposició de fotografies “De l’Empordanet a les estrelles“. És un recull de 25 fotografies del cel de casa nostra, majoritàriament nocturnes, des de planetes, estrelles, nebuloses i paisatges a composicions artístiques o fenòmens meteorològics espectaculars, tot fotografiat des de casa nostra, des de l’Empordanet.

Aquesta exposició forma part de les activitats estiuenques programades a Palafrugell, com a continuació de les 4 observacions astronòmiques a les cales de la vila: Calella, Llafranc i Tamariu, d’aquí que tingui el mateix nom.

A més, el divendres 7 d’octubre, a les 19:00h es donarà una xerrada explicativa sobre les fotos, que hi podem veure i com s’han fet.

L’horari de visita serà de dimarts a dissabte de 10:00 a 13:00 i de 17:00 a 20:00h, diumenges de 10:00 a 13:00h, amb entrada gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.