Astronomia des de l’Empordà premi al Bloc de Ciència

Premis Bloc 2012
A la segona hi ha hagut sort! Aquesta web Astronomia des de l’Empordà ha  guanyat el premi al bloc personal en la categoria Universitats, recerca i ciència 2012! Vull enviar-vos a tots i totes el meu agraïment ja que sense el vostre suport no hauria estat possible aquest reconeixement, que personalment m’ha fet moltíssima il·lusió.

Els premis bloc de Catalunya han arribat a la seva cinquena edició,  organitzats per Stic.cat  tenen la vocació de generar interactivitat i innovació en el context de la cultura i la llengua catalanes amb la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació com a eix vertebrador (més info Stic.cat).

En l’edició de 2011, vaig tenir la gran sort de ser finalista, i enguany he repetit, juntament amb altres 4 blocs d’alt nivell, com són Bloc de campPerquè el cel és blau i els núvols són blancs?Camí de Mart i Els ocells al Camp i la Conca de Barberà. L’entrega de premis es va fer ahir 5 d’octubre a l’Auditori Antoni Gaudí del Tecnoparc de Reus amb la presència de més de 300 persones, amb 31 premis de 15 categories.

Premis Bloc 2012

Durant l’acte entre d’altres es va enunciar les categories Història, tradicions i patrimoni, on els companys d’Empordanesken eren finalistes, tot i que no van tenir sort; més endavant a la categoria Sostenibilitat i medi ambient els companys d’El bloc d’en Pipis tampoc van ser afortunats. Segur que l’any que ve teniu més sort!!

Finalment, la última categoria: Universitats, recerca i ciència. Amb certs nervis enuncien els finalistes en l’apartat de blocs personals, en el que hi participava aquesta humil web. I sí! Astronomia des de l’Empordà va sonar per megafonia!

A l’apartat de blocs professionals he de destacar que el company Pep Anton amb el seu bloc PepQuímic es va endur el premi, curiosament l’únic que coneixia dels participants! D’es d’aquí, de nou, una abraçada i felicitats Pep!

Premis Bloc de Catalunya 2012 05/10/2012 - Reus. Foto: Miquel Duran. Amb en PepQuímic, guanyador de la categoria de blocs professionals de ciència
Amb en PepQuímic, guanyador de la categoria de blocs professionals de ciència

La jornada va acabar amb un lleuger pica pica i unes converses entre blocaires d’allò més amenes. Com a curiositat, l’entrega dels premis de la categoria de ciència la va fer Miquel Duran, de l’Universitat de Girona, on justament he estudiat jo i en Pep encara hi té relació!

I ara toca una petita reflexió. Aquest premi ha estat a una feina que a mi personalment m’agrada molt fer, divulgar l’astronomia i els meus humils coneixements en fotografia, i aquest premi és una nova motivació extra, una empenta a seguir treballant inclús més, amb noves idees que ja em ballen pel cap i que aviat donaran els seus fruits.

Moltes gràcies a tots els que amb els vostres vots heu fet que Astronomia des de l’Empordà hagi estat finalista, i al jurat per haver triat aquesta web com la guanyadors del bloc personal de l’any en Ciència.

Més info a http://www.stic.cat/premis-blocs-catalunya-2012/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.