Hem vist l’eclipsi!

Hem fet un bon seguiment des de l’Escola Vedruna de Palamós, emetent en directe el que passava a pa terrassa de la 4a planta. Els núvols han fet acte de presència i no ens han permès veure’l tota l’estona, però sí que l’hem vist i l’hem gaudit!!

Mentre fem tria de les fotos us deixo el vídeo de l’activitat d’observació. Mentre estàvem a dalt, els alumnes de 3r d’ESO de l’assignatura optativa d’Astronomia han anat classe per classe a explicar el fenomen, com es produeix, com observar-lo de forma segura , i resolent els dubtes que tenien, tant des de 1r de primària fins a 2n de batxillerat. Molt bona feina!!

12 thoughts on “Hem vist l’eclipsi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.