Més fotos de l’eclipsi

Just en redactar l’anterior missatge, la boira ha fet acte de presència, i la humitat ha deixat la òptica inutilitzable (de moment). Un cop donada la jornada per acabada, us adjunto 3 de les fotografies que m’han agradat més. En la primera (que és la última que vaig fer), es veu com la humitat fa que ja no es pugui apreciar una bona qualitat, tot i que es pot veure com la lluna es comença a destapar.

Murphy s’ha portat bé, ha estat un bon cel fins que l’eclipsi ha acabat. Que més podem demanar?

One thought on “Més fotos de l’eclipsi

  1. Sóc en Francesc Gutiérrez de l’ACTER. Et felicito per les fotos. Llàstima que no les vaig veure abans, sinó n’hauria ensenyat alguna a la xerrada que vam fer el dia següent a l’eclipsi. Moltes felicitats novament i a veure si algun dia tenim l’oportunitat de trobar-nos per fer alguna activitat. Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.