II Nit Internacional de l’Astronomia al carrer

Ja hi ha data comfirmada: 12 d’abril.

Com l’any passat, es torna a convocar la International Sidewalk Astronomy Night, que vindria a ser com la Nit Internacional de l’Astronomia al carrer. En comptes de fer que la gent vingui a veure’ns, es tracta de nosaltres anar a on hi ha la gent. El 2007 en Marc Heras i jo vam muntar dos telescopis a Palamós, a la zona coneguda com el mur (davant el pub El Castellet), comptant un total de 360 persones en 3 hores (2 persones cada minut!). A la gent li va agradar, de fet l’expressió més repetida va ser “ostia!” (“Oh my God” en la versió anglesa) en veure la lluna a través del LXD75 de’n Marc o Saturn a través del meu maksutov Intes MK66.

A veure si aquest any podem augmentar el nombre de representants per la geografia gironina i arribem a més gent!

Us deixo unes fotografies de l’any passat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.