Astromartos 08: Arribem a Martos!

Seguim amb la ruta. Un esmorzar senzill i vam decidir fer una ruta alternativa i evitar la autopista, no hi ha pressa. Poblets enmig de La Mancha com Roda, El Ballestero o Tarazona de la Mancha. Pel camí vam gaudir de numerosos parcs eòlics de molins d’uns 50m d’alçada. I un cop a Úbeda per dinar a un restaurant regentat per catalans! Fi de la ruta a Martos on vam arribar sobre les 6 de la tarda. Deixem les coses a l’hotel i a fer un volt pel poble. Ens vam anar trobant amb la resta de participants i entre canya i canya, tapa i tapa (eh Jesús!) se’ns va acabar el dia!


Úbeda


Martos

Una caña y una tapita…

Companys del foro Hubble (¡procy deja la caña ya hombre!)


Jo i en Jesús reservant la rodosina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.