Una altra foto publicada!

A falta d’astrofotografies, el cel dóna bastant material. En aquest cas van ser uns núvols curiosos que me van fer agafar la càmera. La imatge és una panoràmica de tot el cel, des de l’horitzó fins el zènit, i els 360º. En total 62 imatges apilades amb Autopano Pro (l’ordinador va tardar 3 hores per a processar una imatge que en total ha pesat gairebé 10 Mb)

Tot el cel amb núvols 27/06/2009 - Observatori Can Duran (Palamós). Canon IS 18-200 @18 f/3.5. Canon EOS 400D. Panoràmica a partir de 62 imatges. Autopano Pro, Photoshop CS4. Publicada a TV3: http://www.youtube.com/watch?v=IGFMWauW8BA&feature=player_embedded
La imatge també va ser reconeguda per TV3, que la va publicar a l’espai El temps del vespre del 27 de juny tot i que la foto era a les 10 del matí, no a la tarda com diu el vídeo)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=IGFMWauW8BA]

El vídeo al complert el podeu veure a la web 3alacarta.cat:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.