Finalment he pogut acabat una reforma que tenia en ment des de ja feia molt, de fet crec que la tenia en ment des del primer dia després d’acabar l’observatori: tancar millor i posar paviment. No penseu que no tenia terra abans! Però primer el formigó irregular i després el PVC que s’anava foradant per la grava no em convencien, a part que sempre hi havia pols.

Així que les reformes que he fet aprofitant la lluna plena i que aquest any 2009 sembla que em posa difícil fer astrotofografia, han estat:

  • Millorar el tancament i les juntes, posant una filada més de paret i així evito que entri tanta pols i que els dragons entrin i em donin algun ensurt de nou!
  • Pintar la paret i la columna de negre, així evito reflexes interns i de passada la paret remolinada ja no deixa anar pols.
  • Posar paviment (quin malson!!) Ha estat el que m’ha costat més, però el que ha quedat més bé. I per fi, ara el terra és pla i les taules s’aguanten bé.

Amb la foto us en podeu fer a la idea de com ha quedat, ara només falta estrenar-ho com Déu mana, amb fotos, però del cel!

observatori_29 26/06/2009. Unes obres que sempre he considerat necessàries: pintar, posar terra i millorar els tancaments. Finalment ha pogut ser, i les millores han estat considerables (tot i que l'esforç, també) http://www.astroemporda.net/2009/06/observatori-1-2-la-renovacio/