Observatori 1.2: la renovació

Finalment he pogut acabat una reforma que tenia en ment des de ja feia molt, de fet crec que la tenia en ment des del primer dia després d’acabar l’observatori: tancar millor i posar paviment. No penseu que no tenia terra abans! Però primer el formigó irregular i després el PVC que s’anava foradant per la grava no em convencien, a part que sempre hi havia pols.

Així que les reformes que he fet aprofitant la lluna plena i que aquest any 2009 sembla que em posa difícil fer astrotofografia, han estat:

  • Millorar el tancament i les juntes, posant una filada més de paret i així evito que entri tanta pols i que els dragons entrin i em donin algun ensurt de nou!
  • Pintar la paret i la columna de negre, així evito reflexes interns i de passada la paret remolinada ja no deixa anar pols.
  • Posar paviment (quin malson!!) Ha estat el que m’ha costat més, però el que ha quedat més bé. I per fi, ara el terra és pla i les taules s’aguanten bé.

Amb la foto us en podeu fer a la idea de com ha quedat, ara només falta estrenar-ho com Déu mana, amb fotos, però del cel!

observatori_29 26/06/2009. Unes obres que sempre he considerat necessàries: pintar, posar terra i millorar els tancaments. Finalment ha pogut ser, i les millores han estat considerables (tot i que l'esforç, també) http://www.astroemporda.net/2009/06/observatori-1-2-la-renovacio/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.