Pluja, tempesta i arc de Sant Martí

Aquesta setmana santa plujosa ha donat molt de si, però ha acabat bastant bé meteorològicament parlant, almenys pels que ens agrada la varietat! Aquesta tarda camí de Barcelona, una tempesta realment forta ha sorprès la majoria dels conductors, amb llamps i trons inclosos.

Un cop a destí, una ullada de sol ha estat suficient per a fer aparèixer un arc de Sant Martí, ràpid això si, perquè amb pocs minuts no ha deixat rastre. Almenys m’ha donat temps a baixar i fer-ne algunes fotos des del carrer Mistral amb Vilamarí.

Tempesta gironina 05/02/2010 - Girona (carrer riu Güell). Sony DSC-T10 automàtica. Publicada a TV3: http://www.tv3.cat/videos/2696090

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.