Premi a la fotografia del filament solar

Avui divendres 22 he rebut una molt bona notícia, la foto que us vaig presentar el dimarts 19 del mosaic solar ha estat premiada com a Foto de la setmana al programa Espai terra de TV3. Com a premi, un servidor podrà fer un viatge en helicòpter juntament amb 2 acompanyants.

Mosaic del sol en H-alpha 18/10/2010 - Observatori Can Duran, Palamós. Baader Scopos clone APO 90 f/6.6. Filtre H-alpha Lunt B500. Orion Starshoot Planetary & Autoguider. Mosaic de 6x250 imatges. Registax 5 (apilat i capes), Photoshop CS4 (processat). Foto de la setmana al programa Espai terra de TV3 22/10/2010: http://www.tv3.cat/videos/3168211

Només em cal agraïr a TV3, a l’equip de l’Espai terra i a en Tomàs Molina concetament que hagin escollit la meva fotografia i em permetin gaudir d’aquesta experiència.

Crec que el filtre H-alpha està donant un molt bon rendiment!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.