Èxit del Dia Internacional de la Lluna

Please try entering https://graph.facebook.com/624437994266031/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=200 into your URL bar and seeing if the page loads.

Semblava que els núvols no ens permetrien participar al Dia Internacional d’Observació de la Lluna, però finalment ha estat un èxit rotund! Gens de fred, ni vent, i entre curiosos i seguidors hem gaudit unes dues hores de la lluna.

Com en altres ocasions, el lloc d’observació ha estat el passeig del mar de Palamós, un lloc ample de passeig, fàcil d’arribar i aparcar, sempre amb gent de pas, un lloc ideal!

Durant la tarda, la presència de núvols alts ens feia patir per l’activitat, i efectivament a la nit la lluna estava mig tapada, visible, però gens definida. A les 20:30, jo mateix Francesc Pruneda i el company Xavier Miquel començàvem a muntar dos telescopis, ja amb presència dels primers seguidors que ens esperaven amb impaciència.

Ha estat donar el tret de sortida i la cua s’ha format al moment, gent de totes les edats, curiosos, turistes… En total unes 150 persones que han participat a aquesta jornada mundial d’aquest 12 d’octubre, una jornada molt agradable que caldrà repetir!

Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.

Fotos allotjades a la pàgina de Facebook https://www.facebook.com/astroemporda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.