Nit Internacional d’Observació de la Lluna: 12 d’octubre

La Nit Internacional d’Observació de la Lluna (International Observe the Moon Night  (InOMN)) és un esdeveniment anual que es dedica a animar la gent a “mirar cap amunt” i prendre nota del nostre veí més proper, la Lluna. De la seva anàlisi de la Lluna a simple vista a utilitzar el telescopi més avançat, cada any el mateix dia, la gent de tot el món pot assistir a esdeveniments i activitats que celebren la presència de la nostra Lluna. Us animeu a participar-hi.

Al web http://observethemoonnight.org/ podreu trobar tots els esdeveniments i activitats arreu del món per a podeu gaudir de la lluna durant aquesta jornada, que se celebrarà el proper dissabte 12 d’octubre. I evidentment hi havíem de participar!

Muntarem alguns telescopis d’alta gamma al passeig de Palamós, a l’alçada de l’Oficina de Turisme, lloc habitual d’activitats d’aquest tipus, com la Nit d’astronomia al carrer a la que vam participar els anys 2007 i 2008. Hi estarem a partir de les 20:30h i fins que faci falta, i la participació és gratuïta!

EDITAT 12/10/2013 Ja has vingut a veure la lluna amb nosaltres? Descarrega’t aquí el certificat de participació! (PDF)

Observació pública a Palamós 17/08/2008 - Palamós.
Observació de la Nit internacional de l’astronomia al carrer, Palamós 17/08/2008

Només per assistir ja podreu gaudir de l’obsequi d’un certificat d’assistència i podreu sortir a la web! També podràs trobar informació a través del twitter amb el hashtag #moonnight. Us animeu a participar-hi?

EDITAT 06/10/213: Apunta’t al facebook!! https://www.facebook.com/events/582042151857846/

12 thoughts on “Nit Internacional d’Observació de la Lluna: 12 d’octubre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.