Mosaic de la lluna

Aquí teniu una nova imatge de la lluna. És la primera que faig amb la combinació Apo 90 f/6.6 i la Philips SPC900 SC1. Es tracta d’un mosaic fet amb la funció Photomerge del Photoshop CS, que fa mosaics de forma automàtica realment bé. Cada una de les 3 imatges usades són el promig de 300 fotos capturades amb el K3CCD tools 2.0. No s’han usat ni darks ni flats ni la llarga exposició per a les captures.

Una de les coses que tenia pendents era canviar el cable que venia amb la Philips SPC900 modificada per un de paralel més llarg. En fer el canvi crec que vaig cometre algun error, ja que en llarga exposició no s’aconsegueix veure cap imatge en pantalla. A més vaig posar un cable igual de llarg! El més segur és tornar a posar el cable amb el que me venia (i que funciona) i comprar un allargador de port paral·lel, sino me quedo sense autoguiat!

http://astrosurf.com/pruneda/img-astro/lluna/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.