Astronomia i/o astrologia?

Ahir vaig passar per un supermercat de Calonge que no havia visitat mai. Només d’entrar me trobo amb un prestatge ple de revistes, enorme, i me vaig dedicar a buscar si n’hi havia alguna d’astronomia.

Entre les del cor vaig trobar alguna d’astrologia, però no és el cas. Finalment me trobo amb la revista ESPACIO, que representa que és d’astronomia, i just al costat no una, sino dues d’ASTROLOGIA. La meva parella me va apartar veient les meves intencions… però me vaig limitar a fer una foto.

No entenc com encara hi ha gent que barreja aquestes dues ciències (de fet l’astrologia no ho és!).

Trist

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.