i la lluna apareix

Després d’uns dies d’inactivitat degut als problemes tècnics, de nou puc tornar a l’activitat fotogràfica i començar a publicar de nou. Tinc unes quantes fotos pendents que us aniré mostrant paulativament.

La imatge que us presento avui és una sortida de lluna. Gràcies a l’aplicació The Photographer’s Ephemeris, podem saber exactament per on sortirà o es pondrà tant la lluna com el sol en qualsevol lloc i dia. Així que vaig mirar quan i on sortiria la lluna plena d’agost, que queia el 24 a les 19:04h i la lluna sortia a les 19:22. De totes maneres, no va ser visible fins uns 10 minuts després, molt feblement (encara hi havia molta llum de dia).

D’entre les fotos que vaig fer, us mostro aquesta, que te diversos elements que la fan més una foto artística que astronòmica: el mar, el màstil d’un vaixell que coincidia en el camp de visió (que en principi era més molèstia) i una gavina que també, passava per allà.

Espero que us agradi

Sortida de lluna pel mar 24/08/2010 - Palamós. Canon IS 18-200 a 200 f/5.6 sobre trípode. Canon EOS 400D. 1/40s 200ASA. Adobe Photoshop CS2.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.