I el cometa es feu visible…

… tot i que com sempre, els elements es posen en contra!

De fet, aquest cometa, el C/2009 R1 McNaught porta uns dies amb magnitud visual, és a dir, que si ens desplacem a un lloc amb cel prou fosc es podria veure a simple vista. I des de que vaig publicar l’última entrada al blog, cada dia he intentat fotografiar-lo, si no fos perquè entre pluja i núvols ha estat del tot impossible.

De moment, ens queda la publicació de les explicacions per a poder veure el cometa a El Periódico de Catalunya en la seva edició digital (en català i en castellà), i les extraordinàries fotos com la publicada com APOD el passat 17 de juny (http://apod.nasa.gov/apod/ap100617.html).

Espero que tingueu més sort que jo i el pugueu veure!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.