Temporal a la Costa Brava

Aquests dies estan essent realment actius meteorològicament parlant. Tot i que al Baix Empordà la pluja no ha estat tant continuada com deien les previsions, si que hi ha hagut cops intensos, i avui sobretot, temporal de mar. Aquest matí he aprofitat per fer una visita a una de les platjes del litoral de Palafrugell que m’es m’agraden, tot i que avui, de cala, en quedava ben poc: el Golfet.

Realment les onades han anat in crescendo, fins el punt que un servidor ha quedat remullat. De totes maneres, el camí de ronda, ben senyalitzat, no oferia perill per l’observador.  Per a finalitzar la ronda fotogràfica, un parheli s’ha fet relativament visible. Aquí en teniu una mostra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.