Astroempordà a l’Espai terra

Ahir 16 de desembre el programa Espai Terra de TV3 (www.tv3.cat/espaiterra) va oferir un especial dedicat als que enviem fotos al programa. Entre aquest especial, també van incloure dos reportatges realitzats per la Cori Calero entrevistant a dues d’aquestes persones, i jo vaig ésser una d’elles.

El reportatge pretenia ser una petita demostració de com es fa una fotografia astronòmica, i per tant es va gravar a l’observatori Can Duran. Aquí us deixo el programa sencer, us envio directament al minut 7:00h.

http://www.tv3.cat/videos/3271870

La gravació es va fer el dia 3 de desembre, i tal i com diu la Cori, Feia molta fred! Vam acabar al voltant de 3ºC, tot i que vam amenitzar-ho amb un bon sopar davant la llar de foc acompanyats d’un bon vi.

Agraïr a l’Espai Terra, i especialment a la Cori Calero i el seu equip el fet d’haver-me escollit d’entre tants col·laboradors fotogràfics, i també animar-vos a adquirir el llibre que el mateix programa Espai Terra ha editat amb la recopilació d’algunes de les millors fotos enviades al programa i que destina els beneficis a la Marató de TV3.

Ara a seguir enviant fotos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.