International Observe the Moon Night (InOMN)

Please try entering https://graph.facebook.com/624437994266031/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=200 into your URL bar and seeing if the page loads.

O dit d’una altra manera, Nit Internacional d’Observació de la Lluna. Així és, un cop a l’any, observadors de tot el món ens posem d’acord per apuntar els nostres telescopis al nostre satèl·lit. Aquesta jornada es va organitzar per diversos col·lectius dels Estats Units l’any 2010, i va ser el 2011 on va adquirir la categoria de nivell mundial. Vol ser una manera d’acostar l’astronomia a tothom, que no sigui la gent qui vagi a buscar l’astronomia, sinó que l’astronomia vagi a la gent. I quin èxit que té!!

InOMN logo-transparent

Astronomia des de l’Empordà com no podia ser d’altra manera hi participa any rera any des del 2011, aprofitant una ubicació excel·lent de la nostra Costa Brava, el passeig de Palamós. I enguany repetim! A partir de les 21:30 aproximadament ja estarem amb els telescopis a punt perquè de forma gratuïta pugueu observar la Lluna.

Si ens voleu trobar és ben fàcil! Al principi del passeig, just a l’alçada de l’Oficina de Turisme és on estarem. A més, per a tots els assistents us regalarem un certificat de participació de la jornada perquè pugueu recordar aquest dia (bé, de fet aquesta nit!!).

Hem organitzat a més un esdeveniment a facebook perquè us pugueu apuntar i aneu veient les novetats.

Enllaç a facebook

També us deixem algunes fotos de la jornada del 2013, també amb molt èxit de participació, de fet la més nombrosa de tota la província!

Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.

Fotos allotjades a la pàgina de Facebook https://www.facebook.com/astroemporda

I no feu cas el que diuen alguns il·luminats, aquest dissabte no és la nit dels llunàtics, és la Nit Internacional d’Observació de la Lluna per a tothom, llunàtics o no!

InOMN logo-transparentDescarrega el tríptic aquí en PDF

InOMN logo-transparent

Així es veurà la lluna aquest dissabte (PDF)

 

One thought on “International Observe the Moon Night (InOMN)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.