Agrupacions astronòmiques a la premsa

Fa unes setmanes va contactar amb mi el diari El Punt per a fer un reportatge de les agrupacions astronòmiques de Girona. Avui han publicat aquest article on s’explica en detall les 4 entitats de caire astronòmic actuals a la província: l’Agrupació d’Afeccionats a l’Astronomia de Girona (ara Agrupació Astronòmica de Girona), Astrobanyoles – agrupació d’astronomia i ciència del Pla de l’Estany, l’Agrupació Astronòmica de la Garrotxa i la Societat Astronòmica de Figueres.

En teniu els enllaços a la següent direcció:

També teniu les pàgines 6 i 7 del diari d’avui amb el reportatges originals publicats avui 19/07/2010.

El C14 tindrà lloc al nou observatori de Llagostera 19/07/2010 - El Punt. Espai dedicat a la AAAGi Afició per l'univers 19/07/2010 - El Punt. Espai dedicat a les agrupacions astronòmiques de Banyoles i la Garrotxa.

Per cert, que surto a la foto de la nostra agrupació 😉

Observació pública a Palamós 17/08/2008 - Palamós.

Tot i algunes petites errades, cal agraïr l’esforç i la dedicació del personal del diari, sobretot a la Núria Roura la seva tasca per elaborar aquests articles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.