Agrupacions astronòmiques a la premsa

Fa unes setmanes va contactar amb mi el diari El Punt per a fer un reportatge de les agrupacions astronòmiques de Girona. Avui han publicat aquest article on s’explica en detall les 4 entitats de caire astronòmic actuals a la província: l’Agrupació d’Afeccionats a l’Astronomia de Girona (ara Agrupació Astronòmica de Girona), Astrobanyoles – agrupació d’astronomia i ciència del Pla de l’Estany, l’Agrupació Astronòmica de la Garrotxa i la Societat Astronòmica de Figueres.

En teniu els enllaços a la següent direcció:

També teniu les pàgines 6 i 7 del diari d’avui amb el reportatges originals publicats avui 19/07/2010.

El C14 tindrà lloc al nou observatori de Llagostera 19/07/2010 - El Punt. Espai dedicat a la AAAGi Afició per l'univers 19/07/2010 - El Punt. Espai dedicat a les agrupacions astronòmiques de Banyoles i la Garrotxa.

Per cert, que surto a la foto de la nostra agrupació 😉

Observació pública a Palamós 17/08/2008 - Palamós.

Tot i algunes petites errades, cal agraïr l’esforç i la dedicació del personal del diari, sobretot a la Núria Roura la seva tasca per elaborar aquests articles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.