Primer observatori de la AAAGi a punt!

Un projecte fet realitat.

Quan el primer projecte d’observatori de l’Agrupació d’Afeccionats a l’Astronomia de Girona encara està en la fase inicial (i les obres aturades al centre cultural), ja podem dir feliçment que el segon projecte està a punt. Fa unes setmanes la AAAGi va adquirir una cúpula per anar ubicada al Mas Roig II de Llagostera, espai cedit molt amablement pel doctor Francesc Sureda. Doncs aquesta cúpula ja ha estat muntada i instal·lada, a l’espera d’ubicar-hi el telescopi, un newton de 250mmØ f/4 amb òptica Costas i una muntura EQ6.

Des d’aquí agraïr al dr. Sureda tota la seva empenta i les ganes infinites de col·laborar en la nostra “astrocausa”. Més informació a la web de la AAAGi, i directament aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.