IC 1396 – La trompa de l’elefant

La setmana passada, mentre buscava imatges per la nova web, vaig trobar una carpeta amb fotos encara no processades. Entre elles hi havia uns FITs de la nebulosa IC1396, la coneguda com Trompa de l’elefant. No les vaig processar perquè a la hora de promitjar-les em sortien coses estranyes, que al final vaig descobrir que eren culpa dels flats. Un cop re-apilades vaig poder processar-la i afegir-la a la galeria Nebuloses.

Per alguns segur que hi haurà massa vermell, però el més important és que a mi m’agrada així 😉

Nebulosa de la trompa de l'elefant IC 1396 15/10/2009 - Observatori Can Duran, Palamós. Takahashi FSQ + Filtre IDAS LPS. Muntura Losmandy G11 Autoguiat amb refractor Lunatico EZG 60 + barlow Meade 2x amb Orion Starshoot II. Capturat amb Orion Starshoot Pro. 10 x 600 " = 1:40h d'exposici? Maxim DL 5 Pro (captura, guiat), DeepSkyStacker (apilat), Pleiades Pixinsight STD (processat).

Observatori Can Duran (Palamós) – 15/10/2009.
Takahashi FSQ + Filtre IDAS LPS.
Muntura Losmandy G11
Autoguiat amb refractor Lunatico EZG 60 + barlow Meade 2x amb Orion Starshoot II.
Capturat amb Orion Starshoot Pro. 10 x 600 ” = 1:40h d’exposició.
Maxim DL 5 Pro (captura, guiat), DeepSkyStacker (apilat), Pleiades Pixinsight STD (processat).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.