De Sant Sebastià a la lluna

Activitat posposada pel dissabte 18 de juny

De Sant Sebastià a la lluna (PDF)
Cartell "De Sant Sebastià a la lluna"

De Sant Sebastià a la Lluna” és el títol de l’activitat que Astronomia des de l’Empordà us ofereix en motiu del Dia Internacional dels Museus 2011. Us convidem a gaudir des de la terrassa de la torre de guaita de Sant Sebastià, a Palafrugell, d’unes vistes diferents, ho farem de nit i perfectament equipats.

Des de dalt de tot de la torre de guaita tindrem un telescopi a punt per a observar la lluna i descobrir el planeta Saturn amb els seus característics anells. Aquesta activitat s’organitzarà el dissabte anterior al dia mundial dels museus, és a dir, el 14 de maig. A partir de les 10 de la nit i fins a les 12 de la nit podreu gaudir de la vista nocturna de la Torre de guaita de Sant Sebastià i desvetllar aquells dubtes astronòmics que tingueu.

El Museu del suro de Palafrugell no només ha ogranitzat aquesta activitat, sino que a mésha organitzat Jornades de portes obertes al Centre d’Interpretació del Dipòsit Modernista de Can Mario i  a la Torre de guaita de St. Sebastià de la Guarda.

Totes les activitats són gratuïtes.

Més informació a http://museudelsuro.cat/ i al Institut de Comunicació de Palafrugell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.