Dia internacional de l’astronomia

Aquest dissabte 7 de maig se celebra a nivell internacional el Dia mundial de l’Astronomia i la 5a Nit Internacional de l’Astronomia al Carrer (International Sidewalk Astronomy Night, ISAN, http://www.sidewalkastronomers.us/id10.html). Com no podia ser d’altra forma, Astronomia des de l’Empordà hi participarà, muntant un telescopi aquest dissabte entre les 21:00 i les 23:00 al passeig de Palamós, a l’alçada de la Creu Roja (per a veure’n la ubicació a Google Maps, fes click aquí). Tot i ser una zona turística, la ubicació ens permetrà observar (sempre que el temps ho permeti) la lluna creixent i el planeta saturn amb els seus anells en tot el seu esplendor.

Aquestes jornades d’observació són especialment interessants ja que se segueix un plantejament diferent. En comptes de fer que el públic vingui a l’activitat, l’activitat va al públic. Personalment he pogut participar en totes les edicions anteriors del ISAN, una experiència realment agradable, sobretot per les reaccions del personal.

Observació pública a Palamós 17/08/2008 - Palamós.

No ho dubtis, si els núvols ens donen permís ens veiem el dissabte a Palamós. Pots confirmar l’assistència fent click aquí, a l’esdeveniment del facebook.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.